All-in One
Proefschrift

De naam zegt het al,
alles in één.

AIO verzorgt de layout, opmaak van figuren, je cover ontwerp en het drukken. We bespreken je wensen en nemen de tijd om alles tot in de puntjes met je af te stemmen.

Onze andere services

Basic layout
Proefschrift drukken
Cover ontwerp

Proefschrift All-in One(AIO) layout

De naam zegt het al, alles in één.

AIO verzorgt de layout, opmaak van figuren, je cover ontwerp en het drukken. We bespreken je wensen en nemen de tijd om alles tot in de puntjes met je af te stemmen.

Alles in één proefschrift layout
Geheel verzorgd door de laatste fase
van je promotieonderzoek

All-in One proefschrift layout is dé service voor jouw proefschrift. We begeleiden je door het hele proces en zorgen voor een uniek en professioneel ontwerp. Zo eenvoudig en ontspannen kan het afronden van je promotieonderzoek zijn.

Layout

Samen bespreken we je wensen en de mogelijkheden. Wij maken een proeflayout  en daarna de rest van je proefschrift, inclusief cover ontwerpen.

Proefdruk

De layout en het cover ontwerp zijn klaar. Dan gaan we een proefdruk maken. Dit is een compleet gedrukt en afgewerkt boek. Zo ervaar je eenvoudig hoe mooi alles wordt.

Productie

Toch nog een foutje ontdekt? Dat passen we aan en dan gaat je proefschrift in productie. 4 Werkdagen later ontvang jij alle gedrukte proefschriften.

TIP: Waarom zou je de layout zelf doen
als AIO dit voor je doet?

Proefschrift levertijd

Met de All-in One proefschrift layout optie heb je in een handomdraai een strak en professioneel opgemaakt en gedrukt proefschrift in huis.

We maken graag in overleg een planning zodat jij weet wanneer je de opgemaakte en gedrukte proefschriften kunt verwachten.

Wil je meer weten over levertijden en mogelijkheden, bel of mail ons dan gewoon. Dan lopen we het samen met je door.

Bestanden aanleveren

Stuur je manuscript als Word file(s). Figuren kun je als losse pdf, tiff, eps, ai of psd bestanden meesturen.

Dit zorgt ervoor dat de figuren er beter uitkomen bij het drukken. Heb je alleen of deels pdf artikelen, ook dan kunnen we je proefschrift opmaken. Houd er wel rekening mee dat dit meer tijd kost.

Overleg je liever met 1 van onze proefschrift experts maak dan een afspraak. Stuur ons je bestand(en) dan kijken we samen naar je vragen en de mogelijkheden.

Proefschrift layout en drukken, de AIO stijl

De naam zegt het al, een alles in één service. Ga geheel verzorgd door de laatste fase van je promotieonderzoek.

AIO verzorgt de layout, opmaak van figuren, je cover ontwerp en het drukken. Ook het proofreaden van je manuscript doen we voor je. Wil jij een proefschrift met de WOW factor maar wil jij je vooral bezig houden met je onderzoek dan is de All-in One sevice echt iets voor jou.

Waarom kiezen voor AIO?

Bereken de prijs van jouw proefschrift

Bereken eenvoudig de prijs voor het laten opmaken en drukken van jouw proefschrift. Verzorg je zelf de opmaak van je proefschrift? Geen probleem! Bij AIO kunnen we ook enkel het drukwerk van jouw proefschrift verzorgen.

Specificaties van jouw proefschrift

Details van je proefschrift

Formaat en papier

Afwerking

Levertijd

Opties voor je proefschrift

Jouw gegevens
Je aanvraag is verzonden
GRATIS verzending door Proefschrift AIO
Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
Snelle productie en levering

TIP: Maak een (digitale) afspraak, dan bespreken we wat voor jouw proefschrift