Basic Layout

Geen gedoe, gewoon een strak en professioneel opgemaakt en gedrukt proefschrift.

Maak een keuze uit één van AIO’s layouts, stuur ons je Word file(s) en figuren en wij gaan aan de slag. Overzichtelijk, effecient en snel. Je wensen en de mogelijkheden voor het drukken stemmen we samen met je af.

Onze andere services

Cover ontwerp
Proefschrift drukken
All-in-one layout

Basic layout

Geen gedoe, gewoon een strak en professioneel opgemaakt en gedrukt proefschrift.

Maak een keuze uit één van AIO’s layouts, stuur ons je Word file(s) en figuren en wij gaan aan de slag. Overzichtelijk, effecient en snel. Je wensen en de mogelijkheden voor het drukken stemmen we samen met je af.

Basic proefschrift layout
Premium service

Basic proefschrift layout is ook het enige wat basic is aan deze optie. AIO begeleidt je door het hele proces van manuscript naar opgemaakt en gedrukt proefschrift.

Layout

Maak je keuze uit onze AIO layouts, upload je file(s) en wij gaan aan de slag. Je ontvangt de complete opmaak in 4 werkdagen.

Proefdruk

Na akkoord maken we een drukproef. Dit is een compleet gedrukt en afgewerkt boek. Zo zie en ervaar je eenvoudig hoe mooi alles wordt.

Productie

Nog een laatste typefout ontdekt? Geen punt, passen we aan, na akkoord gaat jouw proefschrift in productie. 

Wacht niet met de layout tot je manuscript is goedgekeurd. AIO verzorgt de layout al voordat je het naar de leescommissie stuurt of als het er ligt ter goedkeuring.

Proefschrift druk, drukken, drukker

In twee weken een opgemaakt en gedrukt proefschrift in huis?
Ja hoor, dat kan.

Met de basic proefschrift layout optie heb je in twee weken een strak en professioneel opgemaakt en gedrukt proefschrift in huis.

Heb je iets minder haast dan maken we samen een persoonlijke planning zodat alles op tijd en naar wens geleverd wordt.

Aanleveren bestanden proefschrift

Stuur je manuscript als Word file(s). Figuren kun je als losse pdf, tiff, eps, ai of psd bestanden meesturen.

Dit zorgt ervoor dat de figuren er beter uitkomen bij het drukken. Heb je alleen of deels pdf artikelen ook dan kunnen we je proefschrift opmaken. Houd er wel rekening mee dat dit meer tijd en werk kost.

Overleg je liever met 1 van onze proefschrift experts maak dan een afspraak. Stuur ons je bestand(en) dan kijken we samen naar je vragen en de mogelijkheden.

Basic proefschrift layout en drukken

Alles wat een proefschrift nodig heeft. Een strakke heldere professionele opmaak, sprankelend cover ontwerp en een hoogwaardige drukwerk kwaliteit.

Het opmaken en drukken van je proefschrift is nog nooit zo simpel geweest. Maak een keuze uit de AIO layouts, upload je files en ontvang een professioneel opgemaakt en gedrukt proefschrift. AIO maakt ook graag de cover voor je proefschrift, zo krijg je een echt uniek proefschrift.

Waarom kiezen voor AIO?

Bereken de prijs van jouw proefschrift

Bereken eenvoudig de prijs voor het laten opmaken en drukken van jouw proefschrift. Verzorg je zelf de opmaak van je proefschrift? Geen probleem! Bij AIO kunnen we ook enkel het drukwerk van jouw proefschrift verzorgen.

Specificaties van jouw proefschrift

Details van je proefschrift

Formaat en papier

Afwerking

Levertijd

Opties voor je proefschrift

Jouw gegevens
Je aanvraag is verzonden
GRATIS verzending door Proefschrift AIO
Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
Snelle productie en levering

Wil jij jouw proefschrift professioneel laten opmaken en drukken?