Proefschrift AIO

De layout, cover ontwerp en het drukken van je proefschrift is bij AIO in goede handen.

Proefschrift All In One(AIO), al jaren dé service voor jouw proefschrift. AIO is een team van gespecialiseerde vormgevers en drukkers op het gebied van wetenschappelijke en educatieve publicaties.

Laten we samen je proefschrift opmaken en drukken.

Met all-in one bedoelen we
ook echt all-in one

De layout, cover ontwerp en het drukken van je proefschrift is bij AIO in goede handen.

Proefschrift All In One(AIO), al jaren dé service voor jouw proefschrift. AIO is een team van gespecialiseerde vormgevers en drukkers op het gebied van wetenschappelijke en educatieve publicaties. Dat doen we ook nog eens op een prettige en efficiente manier. Zo heb jij in een handomdraai een mooi professioneel opgemaakt en gedrukt proefschrift met een schitterende cover. AIO biedt voor iedere promovendus een passende oplossing. Ga je voor de Basic of All-in One layout? Verzorg je zelf de layout maar wil je dat wij je cover ontwerpen of alleen het drukken van je proefschrift verzorgen? Het kan allemaal bij Proefschrift-AIO. We overleggen graag over je wensen en de mogelijkheden. Laten we samen je proefschrift opmaken en drukken.

Waarom kiezen voor AIO?

AIO Story

Sinds 2009 verzorgt AIO verschillende soorten publicaties van proefschrfiten, magazines, jaarverslagen, jubileumboeken, almanakken, lesmateriaal en educatieve uitgaven.

AIO-Team

Het AIO-Team is een succes formule die voor ieder probleem een passende oplossing vindt, hoe lastig het soms ook lijkt.

AIO-Team, een groep vormgevers en drukkers die samenwerken aan de meest mooie en spannende publicaties en uitgaven. Onderweg helpen ze promovendi in hun strijd tegen strakke deadlines en ontwerp- en productieprocessen. Kenmerkend voor het AIO-Team is de unieke combinatie van humor, passie, actie en aandacht. 

“If you have a thesis (problem),
If you need layout or cover design help
Or need to print in a rush,
You should hire the AIO-team”